Kuhinje

Prekrasno je vidjeti sve koje volite okupljene oko jednog stola!

Stol je centralno mjesto bilo kojeg domaćinstva. To je mjesto na kojem sigurno provodimo vrijeme svaki dan. To je mjesto na kojem okupljamo voljene u zabavnim druženjima. To je mjesto gdje hranimo obitelj. To je mjesto koje svaki dom mora imati. To je mjesto koje je svakom domu važno. Stvorite tako osjećaj obiteljske sigurnosti. Učinite ga sigurnim i lijepim. Učinite ga nezaboravnim. Učinite ga svojim.

Klasične kuhinje

Tradicija, elegancija i modernost u jednom!

Glavno obilježje tradicionalnih, klasičnih kuhinja svakako je njihova autentičnost u svakom detalju. Dizajn koji prati linije tradicionalnih formi i prirodni materijali vratit će Vas u najbolje dane prošlosti. Jedinstvena ponuda dizajna odgovara svim potrebama modernog života, dok će izgledom podsjećati na prošlost i eleganciju tradicije.

Absolute Classic Baccarat
Atelier
Baltimora
Colony
Exclusiva
Family
Favilla
Madeleine

Moderne kuhinje

Moderna kuhinja u kojoj je užitak boraviti i kuhati!

Napredak tehnologije omogućio je dizajn kojim se osim suvremenosti sada naglašava i pouzdanost i udobnost kuhinje. Takvo uređenje uspijeva ispuniti sve zahtjeve koje korisnici imaju od kuhinje koja je sada jednostavna za rad i ugodna za život. Naša ponuda otvara nove horizonte funkcionalnosti u dizajnu kuhinje dok u isto vrijeme čini ugodan ambijent za ukusnu hranu i dobru zabavu.

Carattere
Diesel
Diesel Open Workshop
Flux swing
Liberamente
Mood
KI
Tetrix
Motus
Mia
Foodshelf
Sax
Evolution
Easy Urban & Urban Minimal