Pronađi svoj najdraži dnevni boravak

Dnevni boravak može biti kombinacija svih Vaših želja i ideja!

Dnevni je boravak prostorija u kojoj možete naći svoj mir i prostorija koju možete ispuniti zabavom i energijom. Neka svatko osjeti Vašu energiju samim ulaskom u dnevni boravak. Uređenje tradicionalnim i klasičnim dizajnom vodi vještoj kombinaciji šarma prošlosti sa suvremenim rješenjima, dok je moderan dizajn otišao toliko daleko da možete učiniti što god poželite. Dopustite svojim idejama da dobiju oblik u kojem ćete istinski uživati.

Carattere Living
Dandy Plus Living
Easy Living
Evolution Living
Exclusiva Living
Flux Swing Living
Foodshelf Living
Formalia Living
LiberaMente Living
Madeleine Living
Mood Living
Motus Living
Sax Living
Tetrix Living

Integrirane kompozicije

Samostojeće kompozicije

Scavolini tepisi

Nepogrešivo – Scavolini Tepisi koji definiraju novi koncept stila

Scavolini predstavlja elegantne i ekskluzivne tepihe koji imaju neodoljivu moć da usklade prostore, premoste stilove i stvore prostor za nove ideje unutarnjeg uređenja.
Tradicionalni istočnjacki modeli u kombinaciji sa svojom vječnom mudrosti i modernim trendovima, nudeći vrlo visoku kvalitetu kaktus svile i prirodne vune savršeno su isprepleteni u ovoj potpuno novoj kolekciji Scavolini tepiha. Ovaj iskorak nova je prilika za Scavolini da svojim stilom obogati ljepotu svakog poda i ponudi vrijedne komade koji zadovoljavaju potrebe dekoratera i onih koji su oduvijek sanjali u bojama i nijansama naših tepiha.

LOUNGE

Lounge tepisi izradjeni su od PVC materijala i savrseni su u upotrebi kao kuhinjske staze. Minimalistickog su dizajna i izradjeni su u 5 razlicitih tekstura. Ovo je tepih koji se prilagodjava svakom interijeru , te se nudi u nekoliko nijansi i dvije vrste obruba.

TRAVEL

Inspiriran putovanjima po Turskoj i intuicijom da se komadicima starih vrijednih istočnjačkih tepiha udahne nov život spajajući ih u patchwork stilu i bojajući ih nekim novim bojama.

MOVING

Ovaj tepih izrađen je od 100% grijanog polipropilena. Veliki izbor boja i uzoraka čine Moving tepih savršenim komadom u bezbroj kombinacija i okruženja, od tradicionalnih pa sve do onih super modernih.

VELVET SKIN

Dasak Vintage stila i mekoća punih boja jake su strane ovog Scavolini tepiha. Jake boje koje su dominantne u ovoj kolekciji nude bijeg od monotonije, no nisu nikada pretjerane. Interesantan plišasti efekt daje mu upravo pažljivo birani materijal – čista prirodna svila kreirana od celuloze.