Prostor Plus

Prostor Plus osnovali smo s namjerom da Vam ponudimo najveći izbor luksuznog dizajnerskog namještaja na jednom mjestu. Upravo iz tog razloga kreirana je i ova web stranica. Naša je misija pronaći stvarne potrebe klijenata te odgovoriti na njihove motive, želje i razloge jednostavnim, funkcionalnim i kvalitetnim rješenjima uređenja životnih prostora. Želimo savjetovati, educirati, prezentirati trendove u svijetu namještaja i prilagoditi se specifičnim zahtjevima naših klijenata. Bilo da imate limitiran budžet za uređenje prostora ili pak potpuno nelimitiran, pomoći ćemo Vam pri odabiru artikala koje biste voljeli imati u svom prostoru. Ako želite urediti samo dio prostora poput kuhinje ili dnevnog boravka, s Vama ćemo popričati o dizajnu i zanimljivim načinima na koje biste mogli određene artikle ukomponirati u prostor.

Po čemu smo jedinstveni?

Na području od Dubrovnika do Zadra (uključujući sve južno i srednjedalmatinsko i otoke, pa čak i Hercegovinu) mi smo jedini Scavolini Store.

Zašto baš Scavolini?

Talijanski je dizajn u modi, umjetnosti pa i u svijetu namještaja poprilično poznat, a ljudima u Hrvatskoj čak i neodoljiv. Ovo je vrlo trajan i kvalitetan namještaj različitih namjena i funkcionalnosti. Radimo za Scavolini od 2010.-te godine tako da dobro poznajemo proizvode.