Gym Space

Gym Space. Projekt Gym Space redizajnira tipične komponente kupaonskog namještaja, vješto ih kombinirajući sa zidnim okvirom posvećenim tjelesnim vježbama, te dovodi prostor za fitness u vaše svakodnevno carstvo, nudeći novi koncept wellnessa.

 

Novi koncept wellnessa.
Talijansko iskustvo i izvrsnost koju je prikupio Scavolini te tumačenje dizajna kao iznenađenja, eksperimentiranja i mukotrpne brige za detalje doveli su do lansiranja ovog novog sustava koji je dizajnirao Mattia Pareschi, koji uvodi fitness kutke koji predviđaju upotrebu opreme dizajnirane za ostati u formi i definira novi način poimanja kupaonice.

PREUZMI KATALOG
PREUZMI KATALOG SA BOJAMA
DOGOVORI SASTANAK

Srce projekta leži u neviđenoj reinterpretaciji gimnastičkih šipki. Cijeli asortiman vrti se posebno oko ovog dijela opreme za teretanu, koji se koristi kao baza na koju se stavlja dodatna sportska oprema – uključujući Scavolini klupu i šipku za vuču – i za osiguranje pribora za opremanje kupaonice – kao što su svjetla, police, elementi za odlaganje i ogledala. Prikladno za svaki određeni prostor, ovo je rješenje osmišljeno kako bi spojilo stil s funkcionalnošću i osiguralo beskrajne mogućnosti konfiguracije, ostavljajući kupcima slobodu opremanja kupaonice s najvećom mogućnošću prilagodbe.

Dizajnirao Mattia Pareschi

Zašto odabrati Scavolini kupaonicu?

vrhunski_dizajn

Vrhunski dizajn

Unosi vrhunski dizajn u naš svakodnevni život

sigurnost2

Sigurnost

Pruža sigurnost korištenja

cijena

Cijena

Jer je cijena ove kupaonice puno manja nego što vjerojatno mislite

rezervni_dijelovi

Scavolini No problem

Rezervne dijelove Scavolini kupaonica možete nabaviti tijekom narednih 10 godina nakon kupnje

elementi3

Kupaonski elementi

Izbor od 1.800.000 kupaonskih elemenata

boja_i_materijali

Izbor boja i materijala

350 vrsta različitih obrada materijala i više od 1.000 boja

I jer je jednostavno užitak imati Scavolini…