Upoznajte novi način uređenja kuhinja!

Predstavljamo Vam novost u uređenju kuhinjskih prostora. Keramičke površine koje otvaraju Vašu kuhinju na sofisticiran i inovativan način. Obiteljski dizajn koji je uvijek korak ispred, stvara više prostora i taj prostor prezentira na Vama svojstven način.

Gradite dom Raskošno, Elegantno i Sofisticirano. Upoznajte GRES EXPERIENCE!

Postavljanje ovakve površine u Vašu kuhinju predstavlja dugoročno rješenje, jer se radi o vrlo otpornom materijalu. Na njemu, zbog posebnog procesa izrade, ne ostaju ogrebotine. On se ne uništava vodom i kamencom, kao ostali materijali koji su tome izloženi duže razdoblje. Osim toga ne reagira na promjene temperature. Ovaj izdržljivi materijal može zadovoljiti potrebe velikih kuhara i iskusnih gurmana.

Osim funkcionalnosti, ova kuhinja donosi i prekrasan dizajn koji će svaki Vaš boravak u njoj učiniti potpunim zadovoljstvom. Dopustite sebi uživanje bez brige u nečemu lijepom i korisnom, jer će ova kuhinja takva i ostati. Napokon imate mogućnost koristiti vlastitu kuhinju na način na koji je zamišljeno. Možete kuhati, živjeti i boraviti u kuhinji bez stalne brige oko namještaja. Napokon možete imati kuhinju koja je baš to, kuhinja!

Osim funkcionalnosti, ovakvo uređenje donosi i mnoge prednosti u pogledu dizajnerskog uređenja prostorije. Efikasno širi volumen prostora. U kombinaciji s rasvjetom, postiže zapanjujuće efekte u dizajnerskom smislu. Savršen je za kombinacije i igre bojama kojima se može postići stil kakav ste oduvijek željeli. U takvom ambijentu jednostavno ćete obavljati i poslove koje ne volite.

Uz malo truda možete dobiti moderan izgled prostorije koji će Vas svaki dan ostaviti bez teksta. Omogućava Vam prostor u kojem je jednostavno spojiti pripremanje hrane i ugodno druženje. Učinite svoj dom svojom oazom i ugodnim ambijentom za sve koji su Vam dragi. Ovakvo uređenje čini Vašu kuhinju središtem doma. Sada napokon možete spojiti funkcionalno i korisno i uživati u tome. Otvorite svoj dom novim idejama i nećete biti razočarani!

Saznajte sve o ovom dizajnu kuhinje i dopustite da vas oduševi!

PREUZMITE KATALOG