Integrirane kompozicije

Samostojeće kompozicije

Scavolini tepisi

Nepogrešivo – Scavolini Tepisi koji definiraju novi koncept stila

Scavolini predstavlja elegantne i ekskluzivne tepihe koji imaju neodoljivu moć da usklade prostore, premoste stilove i stvore prostor za nove ideje unutarnjeg uređenja.
Tradicionalni istočnjacki modeli u kombinaciji sa svojom vječnom mudrosti i modernim trendovima, nudeći vrlo visoku kvalitetu kaktus svile i prirodne vune savršeno su isprepleteni u ovoj potpuno novoj kolekciji Scavolini tepiha. Ovaj iskorak nova je prilika za Scavolini da svojim stilom obogati ljepotu svakog poda i ponudi vrijedne komade koji zadovoljavaju potrebe dekoratera i onih koji su oduvijek sanjali u bojama i nijansama naših tepiha.

LOUNGE

Lounge tepisi izradjeni su od PVC materijala i savrseni su u upotrebi kao kuhinjske staze. Minimalistickog su dizajna i izradjeni su u 5 razlicitih tekstura. Ovo je tepih koji se prilagodjava svakom interijeru , te se nudi u nekoliko nijansi i dvije vrste obruba.

TRAVEL

Inspiriran putovanjima po Turskoj i intuicijom da se komadicima starih vrijednih istočnjačkih tepiha udahne nov život spajajući ih u patchwork stilu i bojajući ih nekim novim bojama.

MOVING

Ovaj tepih izrađen je od 100% grijanog polipropilena. Veliki izbor boja i uzoraka čine Moving tepih savršenim komadom u bezbroj kombinacija i okruženja, od tradicionalnih pa sve do onih super modernih.

VELVET SKIN

Dasak Vintage stila i mekoća punih boja jake su strane ovog Scavolini tepiha. Jake boje koje su dominantne u ovoj kolekciji nude bijeg od monotonije, no nisu nikada pretjerane. Interesantan plišasti efekt daje mu upravo pažljivo birani materijal – čista prirodna svila kreirana od celuloze.

–>

Pronađi svoj najdraži dnevni boravak

Dnevni boravak može biti kombinacija svih Vaših želja i ideja!

Dnevni je boravak prostorija u kojoj možete naći svoj mir i prostorija koju možete ispuniti zabavom i energijom. Neka svatko osjeti Vašu energiju samim ulaskom u dnevni boravak. Uređenje tradicionalnim i klasičnim dizajnom vodi vještoj kombinaciji šarma prošlosti sa suvremenim rješenjima, dok je moderan dizajn otišao toliko daleko da možete učiniti što god poželite. Dopustite svojim idejama da dobiju oblik u kojem ćete istinski uživati.


Atelier

Easy

Tetrix

Evolution

Feel&Scenery

Liberamente

Mood

Motus

Open

Regard

Sax